Dodaj swój komentarz

sty

Na poludniu od Perth

Australia
Australia, Margaret River

Ostatni wieczor w Perth spedzany w piecioosobowej ekipie uplynal w trakcie Australia Day - najwiekszego australijskiego swieta. Nastepnego ranka szybko sie zwinelismy i na poludnie! Pierwszy stop - Valley of the Giants. Park narodowy, w ktorym znajduja sie jedne z najwiekszych drzew na swiecie. Po paru godzinach umeczeni trudem fotografowania, zrobilismy tour po winnicach.
Dzien kolejny. Margaret River. Jeden z najlepszych spotow surfingowych w Australii, a juz na pewno na zachodnim wybrzezu. Zdjec z surfowania nie ma, bo caly czas siedzielismy w wodzie. Fale dochodzily do 3 metrow, wiec nas niezle sponiewieralo, ale zdecydowanie sie oplacalo. Nastepny spot - Sydney :]
Wlasnie rozjezdzamy sie z JAnkiem, tzn. on wraca do Polski z Perth, a ja jade odstawic samochod do Melbourne.

dargur
dargur - 2008-01-30 10:45
Hej, Kubuś. Gratuluję!
Jesteś w finale konkursu na blog roku!
Ja już zagłosowałem. Teraz tylko apel do innych Twoich miłośników ;) - żeby też to zrobili.
Pozdrawiam i Szerokiej Drogi!!!

Harry
Harry - 2008-01-30 16:59
głosować! głosować! kuba sprzeda aparat i zrobi imprezę dla tych co głosowali:D
pozdro

Frychu - niestety pracujacy
Frychu - niestety pracujacy - 2008-01-31 22:15
oj oj oj oj kubus jak zrobisz impre to tez juz glosuje zreszta jestemy umowieni ze jak wrocisz do wrooo to uczysz mnie obslugiwac aparat :) pamietasz ???

:) - 2008-02-08 17:41
"kolejne coś" .......moje ulubione:)

wpodrozy
kuba gurdak
zwiedził 13.5% świata (27 państw)
Zasoby: 87 wpisów87 382 komentarze382 1408 zdjęć1408 3 pliki multimedialne3

Moje podróże