9 grudnia o godzinie 19.00 w Centrum Kultury Zamek (Leśnica, zachód Wrocławia) odbędzie się wernisaż wystawy zdjęć z podróży. Wiem, że nius pisany jest praktycznie po czasie, ale kto zdąży, to jego. A poza tym sama wystawa będzie tam wisieć do końca stycznia, więc serdecznie zapraszam.
Za kilka dni powinny pojawić się foty z imprezy oraz mam nadzieję, że w końcu zabiorę się do podsumowania całej wyprawy.
Fantastyczna wystawa na Oławskiej!!!!!!! podziwiam i gratuluję!! koleżanka z "objazdówki" ;)
Agatka K. - 2008-12-30 14:46
No a ja czekam na fotki... ;)
aGa - 2009-01-30 22:45
Piękna podróż podziwiam . Dlaczego nie zgłoszona do konkursu. Proszę pomyslec na następny rok. będziemy słacć sms. Jak po tak długiej podrózy wrócic do normalnego życia???
Podroz brala udzial w konkursie w zeszlym roku, ale nie zostala doceniona przez jasniewielmoznych jurorow
Gnom - 2009-03-08 00:59
Witam. Podziwiam i gratuluję wyczynu. Wspaniała podróż, którą przeczytałem "od deski do deski" za jednym zamachem. Nie mogę się doczekać podsumowania i informacji "technicznych". Jak wyprawa wyglądała pod względem wiz, języków, kasy, sprzętu, kontaktów, organizacji etc? Ew. kilka porad jak się do takiej wyprawy zabrać i nie wylądować "w polu".
Pozdrawiam.
Aga - 2009-08-27 11:05
Kuba! Swietny blog, swietne fotoreportaze! Jestem pod wielkim wrazeniem! Czytam czytam czytam kurcze od kilku dni juz nic nie zrobilam w pracy, bo czytam czytam ogladam czytam ;) Goraco pozdrawiam! Kiedy nastepna podroz? Robi sie niezly fanklub ;)