Geoblog.pl    wpodrozy    Podróże    dookola swiata    wernisaż & wystawa
gru

wernisaż & wystawa

Polska
Polska, Wrocław

9 grudnia o godzinie 19.00 w Centrum Kultury Zamek (Leśnica, zachód Wrocławia) odbędzie się wernisaż wystawy zdjęć z podróży. Wiem, że nius pisany jest praktycznie po czasie, ale kto zdąży, to jego. A poza tym sama wystawa będzie tam wisieć do końca stycznia, więc serdecznie zapraszam.

Za kilka dni powinny pojawić się foty z imprezy oraz mam nadzieję, że w końcu zabiorę się do podsumowania całej wyprawy.

Akita
Akita - 2008-12-10 20:15
byłam, widziałam:) świetna wystawa, fantastyczna podróż:) pozdrawiam

...
... - 2008-12-13 18:39
ja sie wybieram soon :)

eve
eve - 2008-12-14 22:47
Fantastyczna wystawa na Oławskiej!!!!!!! podziwiam i gratuluję!! koleżanka z "objazdówki" ;)

Agatka K.
Agatka K. - 2008-12-30 14:46
No a ja czekam na fotki... ;)

aGa
aGa - 2009-01-30 22:45
Piękna podróż podziwiam .
Dlaczego nie zgłoszona do konkursu.
Proszę pomyslec na następny rok.
będziemy słacć sms.
Jak po tak długiej podrózy wrócic do normalnego życia???

kiclaw
kiclaw - 2009-02-03 19:12
Podroz brala udzial w konkursie w zeszlym roku, ale nie zostala doceniona przez jasniewielmoznych jurorow

Gnom
Gnom - 2009-03-08 00:59
Witam. Podziwiam i gratuluję wyczynu. Wspaniała podróż, którą przeczytałem "od deski do deski" za jednym zamachem. Nie mogę się doczekać podsumowania i informacji "technicznych". Jak wyprawa wyglądała pod względem wiz, języków, kasy, sprzętu, kontaktów, organizacji etc? Ew. kilka porad jak się do takiej wyprawy zabrać i nie wylądować "w polu".

Pozdrawiam.

Aga
Aga - 2009-08-27 11:05
Kuba! Swietny blog, swietne fotoreportaze! Jestem pod wielkim wrazeniem! Czytam czytam czytam kurcze od kilku dni juz nic nie zrobilam w pracy, bo czytam czytam ogladam czytam ;) Goraco pozdrawiam! Kiedy nastepna podroz? Robi sie niezly fanklub ;)

salicjo
salicjo - 2009-09-06 14:31
ja też zamiast pisac magisterke cyztam juz drugi dzień - czadowa podoż Kuba, najbardziej podobał mi się Nepal i Tajlandia:) Pozdro

wpodrozy
kuba gurdak
zwiedził 13.5% świata (27 państw)
Zasoby: 87 wpisów87 382 komentarze382 1408 zdjęć1408 3 pliki multimedialne3

Moje podróże